Unibet Sport

Hos Unibet kan man spille på nesten hva som helst, fra politikk til været. Samtidig er de selvfølgelig mest kjent for Unibet Sports Betting. Det kan kanskje være morsomt for noen å spille på odds for hvordan en valuta skal utvikle seg eller hvem som vinner valget i Sverige, men det er noe helt spesielt med engasjementet rundt for eksempel engelsk fotball.

unibet-sportEt gigantisk utvalg av odds hos Unibet

Det kan høres ut som en overdrivelse å si at man finner odds på alle idretter man kan tenke seg hos Unibet, men det er sannsynligvis ikke langt fra sannheten. Man skal være interessert i svært spesielle og sære idretter hvis det er noe man savner. Bare for å nevne noen av de mange idrettene som det er mulig å spille odds på hos Unibet:

  • Fotball. Dette er en selvfølge, og er helt obligatorisk for alle som tilbyr odds på nett. For mange er det Eliteserien og engelsk Premier League som dominerer. Akkurat når det gjelder engelsk fotball er det sannsynligvis også mange som spiller mer med hjertet enn med hodet. Det er selvfølgelig lov, og gleden når favorittlaget vinner en vanskelig kamp blir enda større hvis man også vinner en slant. Det spilles fotball over hele verden, og hvis man vil, kan man spille på fotballag som man kanskje aldri har hørt om. Hva med for eksempel en kamp mellom Team BJMC og Mohammedan SC Dhaka i Premier League-serien i Bangladesh? Hos Unibet kan man til og med spille live på slike kamper.
  • Sykkel. I sykkelsesongen er det mange som spiller på oddsen, spesielt på de store etapperittene som for eksempel Giro d’Italia. Sykkelløp har blitt svært populært og det er sporten som passer bra for de fleste.
  • Håndball. Dette er en svært populær sport som både markerer seg internasjonalt og dessuten har svært mange gode klubblag både for herrer og damer. Man kan selvfølgelig spille på alt fra små serier til de internasjonale oppgjørene også innenfor håndball.

Samtidig finnes det også et stort utvalg av idretter som de aller fleste kanskje aldri har hørt om, men som man kan spille odds på:

  • Cricket. I mange land hadde det vært uhørt å si at cricket er en marginal idrett, men i noen land er det nesten ingen som driver med det. Likevel er dette en gigantisk idrett i mange land, og man kan spille på en rekke ulike cricket-kamper hos Unibet.
  • Greyhound. Hundeløp er en Unibet sport som egentlig ikke eksisterer i men kan man spille på denne sporten som er relativt stor i for eksempel England.
  • E-sporter. Det kan selvfølgelig diskuteres hvorvidt det å spille dataspill egentlig er en sport, på lik linje med diskusjonen om sjakk. Samtidig er det uten tvil noe som på elitenivå forutsetter både utholdenhet, koordinasjon og hurtighet av en helt annen verden. Hos Unibet kan man spille på internasjonale serier i for eksempel CS:GO, DOTA 2 eller League of Legends.

Utvalget er helt enkelt gigantisk, og uansett hvilken idrett man er interessert i er det en god sjanse for at det finnes odds for den hos Unibet.

unibet-sport

Live-odds på mange idretter

Live-odds gir en helt ny dimensjon til spill på odds, og gjør det til et mer spennende spill der man virkelig må følge med også i løpet av en kamp. Som alle sportfans vet, kan det skje svært mye i løpet av en kamp; alt kan endre fra ett sekund til et annet. Med live-odds trenger man ikke å være fortvilet når man ser at de man tippet før kampstart plutselig er helt feil. Det finnes flere ulike komponenter innenfor live-odds hos Unibet Sports Betting:

  • Spill på live-odds når kampen eller spillet allerede er i gang. Dette betyr helt enkelt at man legger inn et spill på nøyaktig samme måte som når man spiller på odds før kampen eller spillet, men man gjør det når kampen allerede er godt i gang. Det betyr at man kan ta høyde for det som allerede har skjedd, som for eksempel at det ene laget har fått en spiller utvist. Oddsene oppdateres dynamisk i løpet av kampen, og forandres selvfølgelig i takt med utviklingen. Det går altså ikke an å få like gode odds på for eksempel hjemmeseier hvis hjemmelaget allerede leder med 10 – 0; det hadde vært litt for enkelt.
  • Sikre gevinsten i løpet av spillet. Med såkalt «cash out» sikrer man gevinsten sin allerede før kampen er over. Hvis man for eksempel har spilt på hjemmeseier, kan man velge å avslutte spillet sitt før kampen er over. Hvis hjemmelaget da faktisk leder stort allerede, får man en utbetaling som kanskje er nesten like god som man hadde fått ved kampslutt. I tillegg sikrer man seg mot risikoen for at det andre laget plutselig snur kampen. Hvis det på den annen side ser svært mørkt ut for spillet man har lagt inn, får man kanskje ikke så mye utbetalt, men man sikrer seg mot å tape alt.
  • Action betting. Unibet har noe de kaller for «action betting», der man kan spille på enkelthendelser i en kamp eller et spill. Det kan for eksempel handle om hvem som scorer neste gang. Disse spillene er mye raskere enn spill på resultatet av hele kampen, og gjør at man kan spille flere ganger på samme kamp.

unibet-sportSamlet gir live-odds mange muligheter som man før bare kunne drømme om. Utvalget er dessuten svært stort, og Unibet tilbys live-odds på en rekke ulike sportsbegivenheter hver eneste dag.

Følg med på kampen direkte hos Unibet

En fordel med å spille odds hos Unibet, er at man da også får tilgang til å følge en rekke ulike idretter direkte via nettsidene. Alle spillere som har satt inn penger hos Unibet får nemlig tilgang til live-strømming av mange forskjellige sportsbegivenheter. Når rettigheter til fotball og andre idretter er spredt mellom mange ulike aktører, kan dette være en både praktisk og rimelig måte å følge med på kamper mellom favorittlagene. Det gjør det selvfølgelig også mye enklere å spille både vanlige odds og live-odds.