Hero2-img Hero2-img

UNIBET LIVE ODDS - BETTING MED SPENNING

Nå er det mulig å øke spenningen på en rekke kamper og turneringer. Det gjør du enkelt og greit via live odds fra Unibet. Legg inn et veddemål på kampresultatet, mens kampen pågår. Eller hva med med å tippe på hva du tror vil skje i kampens neste minutter? Begge deler er mulig med live odds, og det gir kampen en ekstra dimensjon. Det beste er at gevinsten kan være utbetalt i løpet av minutter!
Image3-img

UNIBET LIVE ODDS ER FOR ALLE TYPER SPORT

Unibet satser mye på å skape en tjeneste, som passer for alle typer spillere. Fra tidligere å kun tilby vanlig betting før kamper og turneringer, kan du i dag satse så lenge kampen pågår. Test ut live betting på odds neste gang du skal se kamp.

Live odds har blitt så populært at det har fått sin egen seksjon på kampene hos Unibet. Det alene forteller at spillere har satt stor pris på å få en tjeneste, som skaper spenning og ekstra moro mens kampen pågår. Det varierer fra uke til uke hvilke kamper som har live odds. Hovedvekten ligger på fotball, men flere andre idretter er stadig på lista. Det lønner seg derfor å sjekke live odds hos Unibet, før man bestemmer seg for ukas veddemål.

LIVE ODDS HOS UNIBET

Er man kjent med vanlig betting, vil man raskt finne ut hvordan live odds fungerer. Det er flere måter å spille live odds på, og aldri har sports betting vært mer spennende. Live odds hos Unibet gir ikke bare gode muligheter for gevinst. Her er det også mulig å begrense et eventuelt tap.

live1-img

LIVE ODDS

Dette er veddemål du gjør når kampen er i gang, og det gjøres på samme måte som tipping før kampen begynner. Siden kampen er i gang sitter du med en god del informasjon om hva som allerede har skjedd, og dermed kan det være enklere å vedde på hva man tror kan komme til å skje. Gjennom kampen endres oddsene dynamisk. Kort sagt betyr det at om et lag overraskende ser ut til å vinne kampen, kan du ikke forvente å få de samme gode oddsene som du ville fått før kampen begynte. Men, det er jo også her mye av spenningen ligger.

Har man lagt inn et spill før kampen, og ser at vinnerlaget er på tur til å tape, kan live odds hos Unibet fikse det. Legg inn et spill mens kampen pågår, hvor du satser på det andre laget. På den måten kan du begrense tapet. Smart ikke sant?
bet-img

ACTION BETTING

Har du sansen for raske veddemål hvor alt avgjøres i løpet av minutter, er action betting tingen. Her spiller man på enkelt hendelser, som for eksempel hvem som scorer neste mål, eller andre hendelser som man tror vil skje de neste minuttene. Action betting har en annen side som er gunstig for den jevne spiller. Det er nemlig mulig å ha flere veddemål gående i en og samme kamp. Vil du utnytte mulighetene som action betting gir, er det en forutsetning at du ser kampen samtidig.

Unibet hjelper til så du får sett kampen, slik at du kan spille på odds live. Så lenge du har en aktiv konto kan du strømme kamper gratis via Unibet sport. Husk at spill på live odds går fort, og det kan lønne seg å være rask på labben når veddemålet skal inn. Tipset er at du bør strømme kampen på TV eller nettbrettet, og legge inn veddemålene på mobil.
atm-img

CASH OUT

Live betting odds hos Unibet gir spillere en gyllen anledning til å begrense eventuelle store tap på veddemål. Dette kalles cash out, og betyr at man kan hente ut gevinsten før kampen er slutt. Det kan være ulike årsaker til at du ønsker å bruke cash out-funksjonen, men det er vanskelig å finne en bedre måte å sikre seg mot at gevinsten glipper i siste sekund.

Det som skjer ved å bruke cash out er at du selger spillet tilbake til Unibet, og får en utbetaling. Den vil kanskje ikke være like god som en utbetaling ved kampslutt, men vil likevel være en bra gevinst.

Betting handler alltid om å ta sjanser, og det gjelder også cash out. Snur kampen og laget ditt scorer mål etter at du har tatt ut gevinsten, går den virkelige store gevinsten tapt. Det som likevel er fint er at du går ikke i tap uansett. I verste fall kommer du ut i null.

LIVE STREAMING, RAPPORTERING OG KAMPER

Vil man spille live odds hos Unibet, er det viktig å kunne følge kampen live. Gjør man ikke det, vil betting på live odds bli som å spille i blinde. Da vil det være bedre å heller velge å spille på vanlige odds og satse før kampen begynner. Men, da mister man litt av den ekstra spenningen som live odds gir.

Ikke bare tilbyr Unibet live streaming av kamper, men du har også tilgang til mye ekstra informasjon. Dette får man via live-visualisering av det som skjer under kampene. Informasjonen man får er, for eksempel, hvordan ballen beveger seg og antall skudd på mål. Samtidig har man tilgang til en mengde statistikk, som kan hjelpe til for å ta gode valg når man legger inn et spill.

Det eneste man som spiller trenger å passe på er at spillkontoen er aktiv. I tillegg må det være penger på kontantsaldoen.

Image4-img

LIVE ODDS OG BONUS

Unibet bonus gir spillere en mengde muligheter til ekstra penger å spille for, også på live odds. Det tilbys flere ulike bonuser fra velkomstbonus for nye spillere til belønningsbonus for lojale spillere. Jevnt over har Unibet lave innskudds- og omsetningskrav, og dermed går det raskt å få omsatt bonusen.

promotions-img

VELKOMSTBONUS

Det finnes tre forskjellige velkomstbonuser. Disse er gratisspill, 100 % innskuddsbonus og pokerbonus. Pokerbonus kan kun benyttes for å spille poker, mens de andre to kan brukes slik du vil, også på live odds. Når man registrerer seg, velger man en av disse. Når du har registrert deg, finner du bonusen inne på kontoen.
growth-img

ODDS BOOST

Unibet odds gir ekstra gode odds på utvalgte kamper og turneringer. Dette kalles Odds Boost. Denne bonusen trenger man ikke å aktivere selv. Den vil vises i displayet, som et alternativ til spillekupongen din. Dette er antakelig den bonusen som de fleste spillere setter mest pris på, spesielt om de jakter på de riktig store gevinstene.
money-bag-img

BELØNNINGSBONUS

Dette er en bonus for tilbakevendende spillere, og har ikke innskuddskrav. Bonusen fungerer rett og slett slik at når du har spilt for et visst beløp gir Unibet deg ekstra kroner å spille for. Har man for eksempel spilt for 1000 kroner, får man 100 kroner kontant fra Unibet. Disse pengene kan brukes med en gang de er mottatt.
more-img

FLERE MULIGHETER

Det vil lønne seg å ta en nærmere kikk på alle bonuser fra Unibet, både for rent oddsspill og mer til. Pass på at du leser vilkårene, da disse kan variere når det kommer til innskuddskrav og omsetningskrav. Det er også viktig å huske på at bonuser, og eventuelle omsetningskrav, kan endre seg.

Sjekk også ut kampanjer & tilbud. Der dukker det med jevne mellomrom opp strålende muligheter for gratisspill og annet, som gir deg anledning til å øke beholdningen på spillerkontoen.

LIVE ODDS FRA UNIBET PÅ MOBILE LØSNINGER

Unibet har utviklet en hjemmeside som funker like godt på PC som mobil. Ønsker du likevel å ha Unibets app, kan den lastes ned fra Unibets hjemmeside.

Live odds og live streaming via nettsiden fungerer utmerket på mobile enheter. Det spiller ingen rolle om det er mobil eller nettbrett, Android eller Apple. Det beste med å bruke nettsiden er at alt vil se likt ut uansett type enhet. Så lenge du har nettilgang er det enkelt å logge på, og legge inn live betting for norske tippere.

Siden det fungerer så bra med Unibet på mobil, eller nettbrett, er det mulig å drive med live betting uansett hvor man er. Om man befinner seg på ferie i utlandet, i fergekø eller sitter på bussen – stream, legg inn et veddemål raskt og enkelt.

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR OM LIVE ODDS HOS UNIBET

 • ER DET LIVE ODDS PÅ ALLE KAMPER?

  Nei, live odds tilbys på en rekke kamper, men ikke alle. På Unibets hjemmeside finner man alltid oversikt over hvilke kamper som har live odds.
 • KAN ALLE SPILLE PÅ LIVE ODDS?

  Så lenge du har en aktiv konto hos Unibet kan du spille på live odds.
 • KOSTER DET EKSTRA OM JEG VIL LIVE STRØMME KAMPER?

  Har du en aktiv konto hos Unibet, og har penger stående på denne, kan du strømme kamper gratis.
 • ER DET MULIG Å SPILLE LIVE BETTING PÅ ANNET ENN FOTBALL?

  Selv om det er mest fotballkamper som kommer med tilbud om live betting, finnes det en rekke andre sporter hvor det kan satses med live odds.
 • KAN ALLE SOM SPILLER FÅ BONUSER?

  Ja, det kan de. Hvilke bonuser som er tilgjengelig for nye eller eksisterende spillere kan variere. Les derfor vilkårene for hver enkelt bonus.