Unibet Live Odds

Med live-odds hos Unibet blir fotballkampen langt mer spennende og morsom. Her er det mulig å spille på resultatet når kampen allerede er i gang, og mye mer. Med «action gaming» kan man til og med spille på enkelthendelser underveis i kampen, og resultatet er klart etter bare et minutt eller to.

Om utvalget av Unibet live odds

unibet-liveDet er selvfølgelig innen fotball at utvalget av live-odds er størst, men samtidig tilbys live-odds på mange andre kamper og spill. Det er helt enkelt bare å ta en titt i listen over tilgjengelige odds; hvis det finnes muligheter for Unibet live odds er det tydelig markert. Noen ganger er det til og med mulig å spille odds på litt mer uvanlige idretter, som tennis.

Om Unibet live odds

I utgangspunktet er det enkelt å komme i gang med live-odds, og hvis man allerede har spilt på vanlige odds er det mye som er likt. Det finnes flere måter å tippe på live-oddsen hos Unibet. Nedenfor ser vi på tre forskjellige måter å spille på:

  • Live-odds. Dette er spill som legges inn når kampen allerede er i gang. Utover dette tilsvarer det et hvilket som helst spill man legger inn før kampen er i gang. I og med at det allerede har skjedd ting i kampen, har man selvfølgelig tilgang til mye mer informasjon som kan gjøre det enklere å legge inn et godt spill. Samtidig vil selvfølgelig også odds utvikle seg dynamisk i løpet av kampen. Det vil si at hvis det ene laget for eksempel har et svært stort overraskende overtak, kan man ikke legge inn et spill og forvente å få i nærheten av samme odds som man hadde fått før kampen. Det hadde vært litt for enkelt.
  • Ta ut gevinstene før spillet er slutt. Hos Unibet kalles dette for «cash out», og det betyr helt enkelt at man kan hente ut gevinsten allerede før kampen er slutt. Det kan være ulike grunner til å gjøre det. På den ene siden kan man se at man sannsynligvis vil hente hjem en gevinst, men man ønsker å sikre seg mot at den glipper i siste sekund. Da kan man «selge» spillet tilbake til Unibet, og man får en utbetaling som kanskje ikke er helt det man hadde fått ved å vente til sluttresultatet, men som likevel er en god gevinst.

Omvendt kan det være at man ser at man ikke ligger veldig godt an. Kanskje har man satset på gevinst til hjemmelaget, og det er uavgjort med bare noen minutter igjen. Da kan man velge å avslutte spillet, og hente ut en liten gevinst som sannsynligvis ikke tilsvarer innsatsen, men er mer enn ingenting. Man risikerer selvfølgelig å gå glipp av en gevinst hvis laget man har tippet på scorer i siste øyeblikk, men man har sikret seg mot å stå igjen med null kroner.

  • Spill på enkelthendelser i spillet. Unibet kaller dette for «action gaming», og dette er for de som kanskje synes det er litt kjedelig å spille på sluttresultat og andre ting som tar en hel kamp å avklare. Med action gaming kan man for eksempel spille på hvem som scorer neste mål, eller andre hendelser som vil skje nesten umiddelbart i spillet. For å utnytte denne muligheten er det selvfølgelig en forutsetning at man følger med på kampen enten på TV eller direkte hos Unibet. Det blir veldig vanskelig å spille denne type livespill uten å se hva som skjer på banen.

Samlet gir dette en komplett pakke, der man gjør mye når kampen allerede er i gang.

unibet-live

Live-rapportering og video av kamper på Unibet

For å kunne spille sport live-odds på en kamp eller annet spill som allerede er i gang, er det egentlig en forutsetning at man kan følge med på kampen. Alt annet blir å spille i blinde, og egentlig et dårligere alternativ sammenlignet med å spille før kampen starter. Spesielt i forhold til andre spillere mangler man massevis av viktig informasjon hvis man ikke kan følge med på spillet.

Derfor tilbyr Unibet det meste man trenger direkte på nettsiden. For kamper, der man kan spille på live-odds, får man tilgang til en live-visualisering av det som skjer i kampen, inkludert hvordan ballen beveger seg og hvor mange skudd på mål det har vært så langt i kampen. Dette kan være et nyttig verktøy uansett om man i tillegg følger med på direktesending eller ikke, da man har tilgang til massevis av statistikk som kan bidra til å ta gode valg når man legger inn spill.

unibet-liveDessuten tilbyr Unibet live-video flere ulike kamper og spill i ulike ligaer. For eksempel kan man følge kamper fra La Liga, Bundesliga og Serie A direkte. Her mangler riktignok Premier League og Tippeligaen, på grunn av senderettigheter. Disse kampene må dermed ses hos en TV-leverandør. I tillegg til fotball sender Unibet også direkte fra for eksempel tennis, basketball og dart. Med tanke på hvor mye senderettigheter kan koste, særlig for fotball, er dette et svært godt tilbud som kan være et komplement til andre sendinger, eller faktisk hovedkilden til video hvis man følger en litt mer uvanlig serie eller liga.

Legg merke til at sendingene på Unibet er helt uten kostnad. Så lenge man er logget inn på kontoen sin hos Unibet og enten har penger på kontoen eller har gjort en innsats i løpet av de siste 24 timene. Hvis man følger med på noen av lagene i for eksempel La Liga eller Serie A, og kampene de spiller sendes på Unibet, kan dette faktisk være et både praktisk og svært rimelig alternativ til å tegne abonnement hos en rekke ulike TV-kanaler.

Spill på mobilen

Det er selvfølgelig også mulig å spille live-odds på mobilen, og for de aller fleste er det sannsynligvis det beste alternativet. Uansett om man sitter hjemme i sofaen eller på en pub og følger kampen, er det ofte lettest å bare ta opp mobilen og raskt legge inn eller endre et spill. Med Unibet har man alltid oddsspill enkelt tilgjengelig.