Unibet Fotball

For mange er fotball mer enn en idrett, det er en lidenskap. Uansett om det dreier seg om norsk Tippeliga eller engelsk fotball, er det mulig å spille på oddsen hos unibet-fotballUnibet. Men det stopper ikke der, man kan spille på alle tenkelige varianter av Unibet fotball. Hvis man liker norsk fotball i noen av de lavere divisjonene, kan man spille på kamper derfra, og hvis man har et favorittlag i et helt annet land, finner man nesten helt sikkert odds for det også.

Med over 50 000 tilgjengelig odds på fotball er utvalget ekstremt stort, og fotball er uten tvil den dominerende idretten hos Unibet.

Odds på norsk unibet fotball

Det er mulig å spille på en rekke ulike norske Unibet fotball kamper. I sentrum står selvfølgelig eliteserien, og det er sannsynligvis der mange vil spille. Man kan spille både vanlige odds og liveodds på alle kamper, og med en egen oddsbygger kan man sette sammen en kombinasjon av en rekke egenskaper ved kampen. I tillegg til å spille på sluttresultatet, kan man satse på alt fra antall mål ved fulltid til hvilket lag som scorer.

I tillegg til eliteserien tilbys både OBOS-ligaen, PostNord-ligaen og 4. divisjon hos Unibet. Det gir et komplett tilbud også til spillere som har favorittlaget sitt i en lavere divisjon. Det er altså ikke krise hvis favorittlaget rykket ned til OBOS-ligaen i fjor; det er fremdeles mulig å spille odds på kampene.

I de lavere divisjonene er kanskje den lokale forankringen også enda sterkere, og det kan være morsomt å ha muligheten til å spille på kamper til det lokale laget i 4. divisjon. Kanskje kjenner man flere av de som er med på laget?

Engelsk fotball, en norsk favoritt

Sammen med norsk fotball, står engelsk fotball svært sterkt i Norge. Selvfølgelig er engelsk fotball populært over hele verden, men Norge har utmerket seg som et av landene der vi er mest opptatt av denne ligaen. De aller fleste som følger med på engelsk fotball er i tillegg ekstremt fokusert på ett lag; man bytter ikke favorittlag i den engelske ligaen uten videre.

Men det er ikke bare Premier League som er tilgjengelig på Unibet. Man kan dessuten spille på for eksempel The Championship, League One, League Two i tillegg til FA-cupen, for å nevne noe.

På engelsk fotball er det sannsynligvis mange som spiller med hjertet, uansett om det skyldes at favorittlaget spiller, eller fordi man virkelig håper at Ole Gunnar Solskjær til slutt skal lykkes som trener i England. Dette gir uten tvil mer spenning og moro, men det er viktig å passe på at man ikke er helt fastlåst i å bare satse penger på favorittlaget. I så tilfelle må man i alle fall være ærlig med seg selv om at man spiller på laget av lojalitet, og kanskje ikke alltid fordi det er et klokt, rasjonelt valg.

unibet-fotball

Noen andre serier og ligaer man kan spille på

Man kan selvfølgelig også spille på Champions League, Europa League og en rekke lands ligaer hos Unibet. Noen populære land er for eksempel Tyskland med Bundesliga, eller selvfølgelig Spania med La Liga og Italia med Serie A. Disse landene konkurrerer kanskje ikke med England i toppen av nordmenns bevissthet, men de har mange dedikerte fans også i Norge.

Hvis man er interessert i litt mer ukjente land, tilbys odds på fotball også for dem. Land som Ukraina, Tadsjikistan og Myanmar er kanskje ikke spesielt kjent for fotball, men det er mulig å spille odds på kamper også fra disse landene. Hvis man spiller på kamper fra litt mer ukjente land og ligaer, kan det være lurt å sjekke om kampene faktisk sendes på Unibet. Det er mulig å se en rekke ulike kamper direkte på Unibet, så lenge man har en saldo eller har gjort en innsats. Med svært mange ulike aktører som har kjøpt rettigheter til fotball i ulike land, kan det både være praktisk og rimelig å se fotball og annen idrett direkte hos Unibet.

Liveodds gir ekstra spenning til odds på fotball

En utvikling som virkelig har vært rask på nett, er tilgjengeligheten av liveodds. I gamle dager måtte man levere en tippekupong flere dager før kampene gikk, og mens den pågikk kunne man kanskje ikke engang se den, og slett ikke endre spillet på oddsen underveis. Med spill på nett har dette forandret seg helt, og i dag kan man både plassere nye spill og avslutte eksisterende underveis i en kamp.

unibet-fotballFor de som følger med på en kamp, for eksempel i engelsk Premier League, gir dette helt nye muligheter. Hvis man har glemt å spille er det ikke for sent, selv om kampen allerede har startet. Dessuten kan man lett legge inn nye spill hvis man merker at det opprinnelige spillet enten ikke var helt rett, eller man kanskje vil spille enda mer på samme resultat.

I tillegg kan man avslutte et spill underveis. Hvis man for eksempel har spilt på at favorittlaget skal vinne, og ser underveis at det virkelig ikke går riktig vei, kan man avslutte spillet der og da og i hvert fall få noen kroner tilbake istedenfor å tape hele innsatsen. Det motsatte er også mulig. Dersom man ligger an til å vinne, kan man avslutte spillet i forkant mot en litt lavere odds. Hvis man sammenligner med finansmarkedene blir det nesten som en form for gevinstsikring, der man henter hjem gevinsten og unngår videre risiko for å tape i siste minuttet.

Hos Unibet kan man dessuten spille på «action betting», der man for eksempel kan spille på hvem som kommer til å score neste gang. Dette gir faktisk muligheter til å spille også på hendelser som er helt uavhengige av sluttresultatet. Det kan være spesielt morsomt i kamper der sluttresultatet kanskje allerede er gitt, men der det fortsatt finnes en rekke spennende hendelser i kampen man kan spille odds på. Når man spiller «action gaming» får man ofte avgjørelsen etter bare et minutt eller to.

Totalt bør odds-tilbudet hos Unibet være tilstrekkelig selv for de mest kresne spillere.