Hero4-img Hero4-img

UNIBET TILBYR FOTBALL BETTING FOR ENHVER SPILLER

Image10-img

Fotball er for mange en lidenskap, og fotballkampene er nesten hellig. I alle fall er kampene ukas eller dagens høydepunkt. Uansett om det handler om Premier League, gruppespill i VM eller norsk eliteserie, kan du spille på odds hos Unibet. Enhver fotballentusiast vil finne sin favorittserie!

Hver uke er det opp mot 80 000 tilgjengelige odds på fotball, noe som er ekstremt mye. Fotball er uten tvil den mest populære og dominerende sporten hos Unibet. Sjansen for en god gevinst er alltid til stede, og spesielt om kampen du vil tippe på kommer med Odds Boost.

UNIBET HAR FOTBALL ODDS FOR EKSTRA SPENNING

Det er liten tvil om at fotball betting setter en ekstra spiss på enhver fotballkamp. Når det i tillegg er mulig å spille både på norske, engelske og en rekke andre lands ligaer, bør selv den mest kresne spiller være fornøyd. For hvem er ikke interessert i å tjene noen ekstra kroner på en sport man elsker?

Utvalget av odds på fotball hos Unibet gir mange muligheter for gevinster hele uka, hver måned og hele året. Det hele handler om å finne ligaen, eller turneringen, du vil satse på, for deretter å legge inn et eller flere veddemål.

Image11-img

ODDS PÅ NORSK FOTBALL HOS UNIBET

Unibet odds på fotball gir muligheten til å spille på en rekke ligaer i Norge. Men, for mange fotballentusiaster er det én liga som står i sentrum, nemlig den norske eliteserien. Her kan du spille på odds på ditt regionale lag, eller satse på at laget som ligger øverst på tabellen, vinner igjen.

Det er mulig å satse både på vanlige odds, live odds eller bruke en egen oddsbygger for å sette sammen en kombinasjon av ulike ting som kan skje i en kamp. Samtidig som du spiller på sluttresultatet, kan du også satse på en rekke andre ting, som for eksempel hvem som scorer flest mål eller hvor mange mål det scores totalt.

Selv om eliteserien er en klar favoritt hos mange, dukker det jevnlig opp fotballkamper fra andre norske ligaer hos Unibet. Det kan være fotballkamper fra OBOS-ligaen, PostNord-ligaen eller lavere divisjoner. Kanskje finner du din bys lokale fotballag på lista neste gang du skal satse noen kroner?

Image12-img

FOTBALL FRA ENGLAND MED ODDS HOS UNIBET

Engelsk fotball er populært over hele verden, men Norge utmerker seg som et av de landene hvor man er mest opptatt av de engelske ligaene. De aller fleste, som interesserer seg for engelsk fotball, har et favorittlag og følger laget sitt i tykt og tynt. Fotball odds hos Unibet favner selvsagt over de aller mest populære lagene og Premier League.

Nå er engelsk fotball mer enn Premier League, og Unibet tilbyr en rekke kamper fra andre engelske ligaer. Selv de mest kresne fotballentusiastene vil finne en liga som passer dem, spesielt når lista over ligaspill fra England ser slik ut:

 • The Championship
 • FA Cup
 • EFL Cup
 • League One
 • League Two
 • National League
 • National League North
 • National League South
 • Premier League Cup
 • Professional Development League 2
 • Super League

Mange spillere velger å satse på fotball odds med hjertet. Kanskje er ikke det alltid det smarteste med tanke på gevinst. Utvalget ligaer fra England gir en gylden anledning til å teste ut nye lag og nye oddskombinasjoner, og hvem vet – det kan fort ende med en utbetaling av gevinst.

Image13-img
LAliga-img

LIGAER FRA MANGE LAND HOS UNIBET

Unibets fotball odds finnes ikke bare for norske og engelske ligaer. Store og kjente ligaer fra en rekke andre land finnes på lista, og det kan nevnes Bundesliga (Tyskland), La Liga (Spania) og Serie A (Italia). Kanskje ikke like store i Norge som engelsk ligaspill, men det har likevel en stor hærskare med norske fans.

I tillegg til kjente ligaer fra europeiske land, tilbyr Unibet også fotball fra mindre kjente ligaer. En del land er nok ikke kjent for fotball, men det kan også være spennende å følge med på seriespill fra land som Ukraina, Myanmar og Indonesia. Unibet har også gode odds for de mer ukjente ligaene.

UNIBET GIR BESTE ODDS PÅ INTERNASJONAL FOTBALL OG E-SPORT

Unibet tilbyr selvsagt fotball betting på store turneringer og ligaer av mer internasjonal karakter. Hva ville fotball og fotballtipping vært uten Champions League eller VM kamper?

Fotball betting er mulig på så og si alle store internasjonale turneringer og ligaspill. Foruten Champions League og VM-spill, finner du Europa League, Europa Conference League, Copa Libertadores og UEFA Youth League. Med andre ord favner Unibets tilbud for tipping på fotball det meste.

Siste tilskudd innenfor fotball betting er e-sport. FIFA er blitt et meget populært spill, også hos nordmenn. Unibet følger på, og tilbyr oddsspill på FIFA eSports Battle. Spennende og morsomt, selv for deg som ikke kjenner til e-sport fra tidligere.

Image14-img
Image15-img

ODDS HOS UNIBET GIR FOTBALLKAMPEN EN EKSTRA DIMENSJON

Det er for lengst slutt på tiden med tippekuponger, som måtte leveres flere dager før fotballkampene skulle spilles. I dag spilles det online, og hos Unibet finnes det flere typer odds for fotball betting. Måten å spille på, som mest minner om en gammeldags tippekupong, er betting før en kamp. Da velger man mellom hvilket lag man tror vinner, om det blir uavgjort eller hvem som taper kampen.

Er du på jakt etter mer spennende måter å tippe på, er live odds fra Unibet en utmerket måte for enda mer spennende fotballkamper.

LIVE ODDS PÅ FOTBALL HOS UNIBET

Live odds hos Unibet gir en rekke muligheter når det kommer til fotball betting. Her er det ulike måter man kan spille på, mens fotballkampen pågår.

bet-img

Det er mulig å legge inn et veddemål etter at kampen er godt i gang. Oddsene oppdateres etter hvordan kampen utvikler seg.

atm-img

Cash out, som vil si at gevinsten kan hentes før kampen er ferdig. Det begrenser et eventuelt tap om favorittlaget, som du satset på, ser ut til å tape.

soccer-ball-img

Fotball betting på enkelthendelser, såkalt action betting. Det kan være å satse på hvem som scorer neste mål, eller hvem som blir byttet ut. Her er mange muligheter, og det er mulig å tippe på flere hendelser i en og samme kamp.

Har du lyst til å benytte live betting på fotball hos Unibet, er det en forutsetning at du ser kampen samtidig.

LÆR UTTRYKKENE INNENFOR UNIBETS FOTBALL LIVE ODDS

Tar man en titt på Unibets fotball og live odds, kommer man over en rekke uttrykk. Uttrykkene forteller hva du tipper på, og påvirker hvilke odds du får. Er du nettopp blitt kunde hos Unibet, er det viktig å ha klart for seg hva uttrykk innenfor fotball betting betyr. Noen uttrykk er selvforklarende, mens andre trenger litt forklaring.

Disse tippeuttrykkende vil nok de fleste forstå uten hjelp:

 • begge lagene scorer
 • totalt antall mål – 1. halvdel
 • totalt antall mål for hjemmelaget
 • totalt antall mål for bortelaget
 • pengene tilbake ved uavgjort
Image17-img

Andre uttrykk er kanskje ukjente, spesielt om du er helt ny innen fotball betting.

 • Dobbel sjanse – her spiller man på to mulige utfall i en kamp. Så lenge et av utfallene skjer har man gevinst.
 • Halvtid – hva stillingen er ved pause.
 • 3-veis handikap – et lag får en virtuell ledelse, og du tipper resultat av kampen inkludert den virtuelle ledelsen.
 • Asian handicap – et lag får en virtuell fordel. Du spiller på laget som vinner med den virtuelle fordelen.
Image16-img

Alle disse kombinasjonene for fotball betting gjør fotball både spennende og utfordrende hos Unibet. Det er vanskelig å tenke seg noe mer levende enn kombinasjonen gode odds og en rykende kamp, hvor det ser ut som om i alle fall et av veddemålene dine går inn!

UNIBETS LIVE STREAMING, ODDS OG FOTBALL

De mange mulighetene for fotball betting, blir enda bedre når man vet at Unibet strømmer kampene gratis til spillerne sine. Hver uke strømmes en rekke fotballkamper direkte, og alle spillere kan logge seg på hos Unibet og se kampene gratis. I tillegg trenger man ikke engang å benke seg foran TV-en hjemme. Nettsiden til Unibet er tilpasset mobile enheter, og fungerer utmerket på mobil eller nettbrett. Ønsker man heller å benytte Unibet app for Android, kan den lastes ned hos Unibet.

Fotball betting på live odds er avhengig av at du følger kampen for å kunne tippe på de ulike mulighetene Unibets fotball live odds gir. I alle fall om det er gevinst du går for. Unibet app eller nettsiden på mobil gjør at kamper og odds er tilgjengelige uansett hvor du er, så lenge du har nettilgang. Følg favorittlaget fra hytta eller fergekøen. Sats på dobbel sjanse eller halvtid samtidig som du tar toget fra jobb. Unibet har lagt alt til rette, slik at spillere har mulighetene for å sikre seg gevinst.

Image18-img

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR OM FOTBALL BETTING HOS UNIBET

 • FINNES DET EN OVERSIKT OVER UTRYKK INNEN FOTBALL BETTING HOS UNIBET?

  Ja, Unibet har gode og utførlige forklaringer for alt innen fotball og tipping på hjemmesiden.
 • KAN MAN TIPPE PÅ FOTBALL HOS UNIBET FRA MOBIL?

  Ja. Åpne nettleseren på mobilen, søk opp Unibet og logg på kontoen din via nettsiden. Deretter er det bare å finne kampene du vil satse på.
 • HVEM BESTEMMER ODDSENE I FOTBALL HOS UNIBET?

  Oddsene bestemmes ut fra mange ulike faktorer. Det brukes blant annet matematiske algoritmer, sannsynlighetsregning og konsulenter. For å sette oddsene i fotball kombineres alt dette med blant annet været og fotballagets skadestatistikk.