Hero3-img Hero3-img

SPORT HOS UNIBET

image6-img

Unibet sport tilbyr en rekke muligheter, og det er mulig å satse noen kroner på nesten hva som helst. Om du er interessert i politikk, kan du satse på hvem som blir den neste statsministeren i England. Er det fotball som er tingen, kan du følge kamper fra alle de store ligaene live, mens du satser noen kroner på en kamp hos Unibet odds. Mulighetene for ekstra spenning og moro er mange!

Det er heller ikke til å kimse av at Unibets kunder kan følge en rekke kamper og turneringer via live strømming. Hva som sendes varierer fra dag til dag, men en del av de mest populære sportene er nok gjengangere. Unibet jobber kontinuerlig med å bedre tjenestene sine, så ikke bli forundret om det i fremtiden også er mulig å se idretter du knapt har hørt om live.

BREDT UTVALG HOS UNIBET SPORT

Det er kanskje en overdrivelse å si at det er mulig å bette på nesten enhver tenkelig sport hos Unibet, men det er ikke langt fra sannheten. De aller mest spesielle og sære idrettene kan nok mangle, men ikke overrasket om noen av dem likevel er på oddslisten.

Det er ikke til å stikke under en stol at enkelte idretter er mer populære enn andre. Derfor vil antallet kamper det er mulig å satse på varierer fra sport til sport. Når det er sagt, har enkelte sporter ganske få kamper eller turneringer i løpet av et år, men Unibet sportsbetting tilbyr alle de viktige kampene og turneringene.

Image5-img

POPULÆRT HOS UNIBET SPORT

Tilbudet hos Unibet sport vil passe de aller fleste. Likevel, enkelte sporter er mer utbredt enn andre. Det har Unibet tatt til seg, og tilbyr derfor mange kamper innenfor de aller mest populære grenene.

soccer-ball-img

FOTBALL

Fotball er den sporten som er mest populær hos Unibet sport, noe som neppe er noen overraskelse for sportsinteresserte. Fotball er en av de aller største idrettene verden over, og Unibet følger trenden. Hver uke er det en rekke muligheter for tipping på fotball og live streaming av kamper.

De store europeiske ligaene, som Bundesliga i Tyskland, Serie A i Italia og Premier League i England, er en selvfølge når det kommer til sportsbetting. I tillegg finner man ligaspill fra en lang rekke andre land. Kanskje kommer du over kamper fra land du kjenner lite til, men som det likevel kan være spennende å få med seg.

Viktige turneringer er selvsagt å finne på Unibet sport, enten det handler om Champions League eller VM. Sportsbetting gir enhver kamp en ekstra dimensjon og spenning. Hva med å legge inn noen kroner på live odds? Tipp hvem som scorer neste mål eller hva resultatet er ved pause. Mulighetene er mange!
bycicle-img

SYKKEL

De siste årene har sykkelsport fått en rekke nye tilhengere. Spesielt gjelder dette de store rittene, som Tour de France. Her har nok media hatt en finger med i spillet, da det de siste årene har vært mange sendinger fra ulike sykkelritt. Når det kommer til sykkelsport, tilbyr heldigvis Unibet sport mer enn kun de store verdensstjernene.

Det er selvsagt mulig å bette på de store rittene, men en finner også gode odds på mindre kjente løp og flere typer sykkelsporter. En av disse er Cyklo-Cross. Dette er en spennende og utfordrende sykkelsport, hvor rittene foregår både i terreng og på landevei. Absolutt verdt å få med seg.
handball-img

HÅNDBALL

Nordmenn er glade i håndball, og hvem har ikke fått med seg dame- og herrelandslagets bragder? Unibet sport har stor variasjon i valg av kamper. Alt fra ligaer i Tyskland og Norge, til VM og Champions League. Spill på alt fra små og store serier på en enkel måte med Unibet. Flere av kampene live strømmes.
basketball-img

BASKET

Basket har også gjort sitt inntog her til lands, og hos Unibet sport. NBA er ganske selvfølgelig, og mer eller mindre obligatorisk på en betting side. Vi skal imidlertid heller ikke glemme rykende gode serier i land som Brasil og Tyrkia. Unibet tilbyr også alle de store mesterskapene samt vår egen norske liga.
ice-hockey-img

ISHOCKEY

Norsk ishockey, NHL eller russisk ligaspill? Odds på ishockey har noe for enhver Unibet-spiller. Gruppespill frem mot VM eller EM er en selvfølge. Det er til og med mulig å satse på kamper en god del frem i tid. Ishockey er en rask sport, der det er det viktig å følge godt med, spesielt om en bruker live odds.

MANGFOLD HOS UNIBET SPORT

Det finnes en sport for alle, enten det er bordtennis eller trav. Unibet odds kan tilby langt mer enn kun de aller største og mest populære sportene, og listen over valgmuligheter er lang. Sportsbetting på ikke-sportslige ting er en del av mangfoldet hos Unibet sport. Er man ikke spesielt interessert i idrett, kan kanskje dette være fristende:

speech-img

politikk

television-img

TV-show

trophy-img

utdeling og priser

På lik linje med alt annet hos Unibet sport finnes det en rekke valg innenfor hver kategori. Kanskje vinner du om du satser riktig når det kommer til hvem som blir den neste James Bond?

E-sport har kommet for fullt, og det er etterhvert blitt en forståelse for at e-sport faktisk krever mer enn å sitte foran en skjerm. Vil man vinne innen e-sport må man være i god fysisk form, da det krever mye å spille konsentrert over mange timer. Unibet sport strømmer spillene, og er man en gamer blir det fort spennende. Følg proffene i spill, som League of Legends, GS:GO og Dota 2.

Det gis også gode odds på en rekke mindre kjente sporter i Norge. Greyhound-løp er utrolig populært i enkelte land, og hos Unibet kan du nå satse på hunden du tror vinner. Det kan også nevnes at det finnes sporter, som hesteløp, bordtennis, surfing, bandy, cricket, dart, motorsport, sjakk og mer til. I tillegg kommer det innimellom nye idretter på listen, og det vil derfor lønne seg å sjekke siden for nyheter en gang i blant.

LIVE ODDS HOS UNIBET SPORT

Live odds gir enhver kamp en ekstra dimensjon, og du må følge med på kampen for å utnytte dette maksimalt. Samtidig gir live odds en rekke nye muligheter for hva man kan tippe på. En kamp kan endre seg raskt, og da kan fortvilelsen bli stor om det laget man satset på ikke innfrir. Da er live odds godt å ha!

Det er ulike måter å tippe på når det kommer til live odds:

soccer-ball-img
Legg inn et veddemål når kampen er i gang. Dette gjøres på akkurat samme måte som betting før kampen begynner. Du satser når kampen er i gang. det vil si at du kan ta høyde for hva som allerede har skjedd i kampen, og satse deretter. I løpet av kampen oppdateres oddsene i forhold til hvordan kampen utvikler seg. Det betyr også at om favoritten hadde høye odds til å begynne med, men ser ut til å tape, vil oddsene gå ned.
secure-img
Sikre gevinsten mens spillet pågår. Det gjøres ved hjelp av “cash out”, og før kampen er ferdig. Hvis man, for eksempel, har satset på borteseier, kan gevinsten tas ut før kampen er ferdig. På den måten henter man inn en gevinst selv om sluttresultatet er at bortelaget taper. Gevinsten vil kanskje ikke være like stor som den ville vært om bortelaget hadde vunnet kampen, men du går i alle fall ikke i tap.
bet-img
Action betting. Dette er betting på enkelthendelser i løpet av kampen. Det kan være å satse på hvem som får gult kort, scorer mål og mer. Denne formen for betting er raskere enn betting på sluttresultater. Dermed kan en i løpet av en og samme kamp legge inn flere forskjellige bets.

Alt i alt gir live odds en rekke gode muligheter for betting. Du finner flere sportsbegivenheter hver dag der live odds er tilgjengelig.

LIVE STREAMING AV SPORT HOS UNIBET

Kunder hos Unibet sport har muligheten til å live streame en rekke kamper og turneringer. Det gjør tippingen atskillig enklere og ikke minst mer spennende, spesielt sammenliknet med betting før kampen har startet. Tenk å kunne følge hele kampen, for så å slenge inn noen kroner på live odds. Mer spenning kan man nesten ikke ønske seg!

Praktisk er det også, da man slipper å lete rundt etter hvilken TV-kanal som sender en kamp eller turnering. Hvilke kamper og turneringer som sendes live finner man en oversikt over på oddssiden.

Unibet sport streaming ser man like godt på mobil, som PC og nettbrett. Nettsiden til Unibet er tilpasset mobil, og det er så bra utført at man ikke trenger en egen Unibet app. Ønsker du likevel å bruke appen, er den nedlastbar fra Unibet. Funker ikke nedlastingen, kan man kontakte kundeservice for å få hjelp.

Image8-img

UNIBET SPORT OG BONUSER

Unibet har fokus på kundene samt å kunne gi en god tippeopplevelse. Det skjønner man fort når man skal registrere seg, for her er det en del gode oddsbonuser å hente. Allerede ved registreringen får man valget mellom tre forskjellige bonuser:

cherry-img

gratisspill uten omsetningskrav

money-img

100 % ekstra opptil 3000 kr

poker_icon-img

pokerbonus opptil 5000 kr

Bonus er ikke forbeholdt kun nye kunder hos Unibet sport, også eksisterende kunder har egne bonuser. Eksempler på disse er Level up og verv en venn. I tillegg finnes det en omsetningsbonus, som slår ut når du har spilt for et visst beløp. Det kan være greit å sette seg inn i vilkårene for de enkelte bonusene. Disse finner du lett tilgjengelig sammen med informasjonen om bonus.

I tillegg til bonuser kommer “Kampanjer og tilbud”. Der finner du flere ulike bonusordninger og annet som kan være aktuelt for en god bettingopplevelse. Enkelte av disse kommer opp av seg selv når man plasserer et spill, mens andre krever aktivering.

SPORTSEKSPERTER HOS UNIBET SPORT

Det er ikke alltid like enkelt å ta en avgjørelse om hvem man skal satse på. Spesielt om man er helt ny innen betting. Unibet sport har derfor knyttet til seg flere eksperter fra ulike idretter. I forkant av kamper og turneringer lager ekspertene videoer, og uttaler seg om stort og smått som kan være nyttig for den kommende kampen eller turneringen.

Image9-img

Flere av sportsekspertene kommer også med gode tips i Unibets blogg. Bloggen inneholder i tillegg en rekke gode artikler, som blant annet er nyttige for de mer erfarne tipperne. Blant annet finner du en oversikt over de beste spillerne i Premier League og NBA. Det er nyttig informasjon når du skal spille på Unibet odds.

Det er selvsagt ikke meningen at den som tipper skal følge tipsene slavisk. Tanken bak eksperttipsene og bloggen er at det skal være et hjelpemiddel. Vurderinger og konklusjoner må hver enkelt ta selv. Er man nybegynner, kan det nok føles litt vanskelig å ta slike valg. Tipset er å begynne smått samt følge med på det man er interessert i. Sakte, men sikkert, finner man ut av det og blir tryggere på egne valg innenfor betting.

SPØRSMÅL OG SVAR OM UNIBET SPORT

 • ER DET MULIG Å SPILLE POKER, OG ANDRE SPILL, SELV OM MAN HAR REGISTRERT SEG VIA UNIBET SPORT?

  Ja, det er det. Når man har registrert seg hos Unibet, har man tilgang til både sport, casino, poker og odds.
 • KOSTER DET NOE Å REGISTRERE SEG?

  Å registrere seg er gratis, men det finnes omsetningskrav for en del bonuser og videre. Det er viktig å sette seg inn i dette ved registrering.
 • ER DET ALDERSGRENSE PÅ UNIBET SPORTS BETTING?

  Unibet har en aldersgrense på 18 år.
 • HVORDAN BLIR GEVINSTER UTBETALT?

  Når man registrerer seg, velger man betalingsmetode for innskudd. Ved utbetaling av gevinster brukes den samme betalingsmetoden, med mindre dette ikke er mulig. Vær oppmerksom på at dette ikke gjelder Neosurf.
 • HVORDAN TIPPER MAN PÅ E-SPORT?

  Tipping på e-sport skjer på samme måte som på alle de andre sportene. Finn spillet du vil satse på, sjekk odds og legg inn et bett.

FØLG MED PÅ KAMPEN DIREKTE HOS UNIBET

En fordel med å spille odds hos Unibet, er at man da også får tilgang til å følge en rekke ulike idretter direkte via nettsidene. Alle spillere som har satt inn penger hos Unibet får nemlig tilgang til live-strømming av mange forskjellige sportsbegivenheter. Når rettigheter til fotball og andre idretter er spredt mellom mange ulike aktører, kan dette være en både praktisk og rimelig måte å følge med på kamper mellom favorittlagene. Det gjør det selvfølgelig også mye enklere å spille både vanlige odds og live-odds.

Image9-img