Hero6-img Hero6-img

UNIBET BONUS GIR MER FOR PENGENE

Image22-img

Unibet har vært på det norske markedet i en del år nå. Tilbudet til kundene har sakte, men sikkert blitt bedre og bedre. Alle de gode bonusordningene er en grunnene til at Unibet odds er blitt så populært. Når det gis bonus både for å registrere seg, og til eksisterende kunder, er det bare å ta av seg hatten for Unibet.

Nå er det ikke slik at Unibet odds kaster penger etter de som tipper, men bonusordningene er så pass gode at det kanskje kan føles slik. Unibet bonus gir ekstra kroner til betting, som igjen kan føre til de store gevinstene. Blant annet er det mulig å få opptil 3000 kr innskuddsbonus. Så her er det muligheter i fleng, og registrerer man seg i dag venter det også en flott velkomstbonus.

SPENNING OG MORO MED UNIBET BONUS

Sportsinteresserte nordmenn har i mange år hatt muligheten til å tippe på fotball og hest. Heldigvis er dagene hvor disse to sportene var eneste alternativ over. Unibet sports har bettingtilbud langt utover de mest populære idrettene, og kan friste med gode oddsbonus, live streaming og mer til.

Rekken av ulike bonuser gir de som liker betting en større pott å spille med. Her snakker man velkomstbonus, innskuddsbonus, omsetningsbonus og en rekke andre kampanjer og tilbud for en komplett bettingopplevelse. Unibet odds topper det hele med å også tilby gratisspill uten omsetningskrav. Noe som man sjelden finner ellers i markedet. Inne på spillerkontoen kan man alltid se hvor mye bonus man har opparbeidet.

Å ha muligheten til å satse noen kroner på favorittlaget, eller hvem som vinner French Open, gjør sport enda mer spennende. Se for deg at du sitter foran skjermen og følger kampen, samtidig har du bonuspenger som du har satset og gevinsten er innen rekkevidde. Og det uten at en selv har trengt å satse all verden. Kan det bli mer spennende med idrett enn dette?

Image23-img

UNIBET BONUS FOR ENHVER TYPE SPILLER

Rekken med ulike bonuser gir store fordeler både for nye spillere og eksisterende kunder. Det er alltid smart å sette seg inn i vilkårene for de forskjellige bonusene samt eventuelle omsetningskrav. I tillegg er det greit å følge med på ulike kampanjer i tilfelle det skulle være noe der som gir ekstra spill eller penger i kassa. En annen av fordelene med så mange ulike bonuser er at spillere kan få tilbud om det som passer dem.

VELKOMSTBONUS

Allerede før en har begynt å registrere seg hos Unibet Odds dukker den første bonusen opp, nemlig velkomstbonusen. I skrivende stund kan man velge mellom tre forskellige typer bonus. Det er ikke mulig å velge mer enn én av disse. Det er heller ikke mulig å endre valget når registreringen er ferdig. Bonusen man har valgt, vil stå som aktiv på spillkontoen når du har satt inn det nødvendige innskuddet.

Gratisspill uten omsetningskrav. Velger man denne bonusen og setter inn 200 kr, vil Unibet tredoble summen. Det betyr at man får 600 kr fra Unibet odds i gratisspill, uten at det er krav om at man må bruke en viss sum før bonusen aktiveres. Denne bonusen kan benyttes som man vil, også på casino og poker.

100 % innskuddsbonus opptil 3000 kr. Har man valgt denne bonusen, kan man få opptil 3000 kr ekstra fra Unibet. For å aktivere denne bonusen må du sette inn minst 100 kr på kontoen din.

Pokerbonus på inntil 5000 kr. Har man lyst til å teste ut mer enn kun Unibet odds, er kanskje denne bonusen god å ha. Pokerbonusen har et innskuddskrav på 100 kr, samme som innskuddsbonusen. Pokerbonusen kan kun benyttes på Unibets pokersider.

promotions-img

INNSKUDDSBONUS

Dette er den samme bonusen som tilbys ved registrering. Setter man inn minst 100 kr får man 100 % bonus opptil 3000 kr. Det vil si at om man setter inn 3000 kr selv har man totalt 6000 kr å spille for. Det må sies å være tidenes deal! Denne bonusen kan brukes både på Unibet odds og andre spill.
cherry-img

GRATISSPILL

Gratisspill er alltid hyggelig, spesielt om man vinner uten å bruke egne penger. Denne bonusen gir 3x innskudd. Setter man for eksempel inn 200 kr tredobles dette, og man sitter igjen med 600 kr. Gratisspill har ikke omsetningskrav.
growth-img

ODDS BOOST

Unibet Norge har alltid spilleren i fokus. Derfor tilbys eksisterende kunder en glimrende mulighet for ekstra gode odds, nemlig Odds Boost. Det vil si at enkelte kamper kommer med ekstra høye odds. De fleste kamper med Odds Boost er innenfor fotball, men med jevne mellomrom er det også mulig å få disse gode oddsene på andre kamper og turneringer. Hvilke kamper og turneringer dette gjelder ligger under en egen fane i menyen.
money-bag-img

BELØNNINGSBONUS

Å være kunde over tid skal lønne seg hos Unibet odds. Derfor tilbyr Unibet en ekstra fin bonus for eksisterende kunder, nemlig en belønningsbonus. Ønsker man denne bonusen, må man selv aktivere den inne på spillerkontoen. Når man nådd omsetningskravet, får man en kontant utbetaling fra Unibet. Det kan, for eksempel, være at man har spilt for 1000 kr, og får 10 % (100 kr) i bonus.
shuttle-img

GEVINSTBOOST

Gevinstboost er også en form for Odds Boost, altså høyere odds enn hva en ellers vil kunne få. Denne bonusen trenger man ikke aktivere selv. På kamper hvor gevinstboost er tilgjengelig, kommer det automatisk opp på spillkupongen. Det eneste man trenger å gjøre er å velge om man vil ha bonusen eller ikke. Jakter man på slike gode tilbud fra Unibet, bør man sjekke fanen Gratis Bets & Profitboost.
attention-img

RISIKOFRITT SPILL

Det er kanskje vanskelig å tro at det er mulig å tippe risikofritt, men hos Unibet kan man det med bonusen risikofritt spill. Denne bonusen aktiverer man selv når man plasserer et bett. Risikofritt spill betyr at om man taper betaler Unibet Odds tilbake innsatsen i bonuspenger. Er man heldig og vinner, får man beholde hele gevinsten selv. Trenger man hjelp til å finne ut hvordan denne bonusen fungerer, finnes det fine instruksjonsvideoer under Hjelp helt oppe til høyre på Unibets hjemmeside.
add-user-img

VERVEBONUS - VERV EN VENN

Det er alltid morsomt å få med kompiser i et spillnettverk. Unibet ser nytten i dette, og tilbyr eksisterende kunder bonusen verv en venn. Det vil si at om en verver venner kan en få opptil 5000 kr i bonus. Man må selv aktivere bonusen, og invitasjoner sendes ut via e-post. Når vennene har registrert seg, og spilt nok i forhold til bonuskravet, utbetales bonusen.
slot-machine-img

GRATISSPINNBONUS

Gratisspinnbonus er gratis spill på en spesifikk spilleautomat. Det er mulig å få testet en automat uten å bruke en eneste krone, og vinner man beholder man gevinsten selv. Gratisspinnbonus finnes under bonustilbud, og det eneste man trenger å gjøre er å akseptere bonusen. En ypperlig og morsom måte å få testet flere tilbud hos Unibet.
loudspeaker-img

ANDRE GODE TILBUD OG KAMPANJER FRA UNIBET

Om en trodde at gode bonuser var alt fra Unibet odds, må en tro om igjen. I tillegg til bonuser finnes flere ulike kampanjer og tilbud. Akkurat nå pågår Unibets egen Unibet Fantasy League, hvor spillere spiller mot hverandre. Her er det hele 500 000 kr i potten. Her deles det ut en rekke gode gevinster mens spillet går sin gang. Synes man dette hørtes interessant ut og vil delta, finnes all info og vilkår for Unibet Fantasy League på sportskampanjer-siden.

Et annet eksempel på muligheter for ekstra gevinster er Unibet Level Up. Denne konkurransen er for alle eksisterende kunder, og handler om å klare ulike utfordringer. Klarer man utfordringene, vanker det flotte gevinster i form av, for eksempel, gratis spinn og gratis bets. En gylden anledning til å kunne få testet flere av Unibets tilbud.

Det vil lønne seg å følge med på Unibets kampanjer og tilbud, da disse kan variere over tid. Enkelte tilbud er tidsbegrenset og forsvinner, mens andre kampanjer kommer til. Har man en aktiv spillerkonto, mottar man alle nye tilbud fra Unibet på e-post. Husk å sjekke spamfolderen, slik at du ikke mister de gode tilbudene.

MANGE FORDELER VED UNIBET BONUS

Det er ikke til å komme fra at det kan gå med noen kroner når man tipper på Unibet odds. I den sammenheng er bonusene utrolig gode å ha, slik at en kan tippe uten å bare bruke egne penger. Når da enkelte bonuser også gir bedre odds, slik at gevinstene blir høyere, er det enda bedre.

GOD START FOR NYE KUNDER

Alle som registrerer seg hos Unibet odds får valget mellom tre ulike velkomstbonuser. Dermed har man muligheten til å velge den bonusen som passer en selv best. Dette er en stor fordel, da ikke alle tippere er like, og enkelte ønsker kanskje å ha muligheten til å gjøre mer enn å bare tippe.

Med gode bonuser på spillerkontoen er det lett å begynne med oddstippingen, samtidig som man slipper å satse alt for mye av egne penger. Det er lave eller ingen omsetningskrav på bonusene fra Unibet.

LOJALE KUNDER I FOKUS

Tilbakevendende spillere skal belønnes, og Unibet gjør akkurat dette for sine eksisterende kunder. Når velkomstbonusen er brukt, kan man oppnå andre gode bonuser. Verv en venn eller Odds Boost, er bare noen eksempler på hvordan lojale spillere kan booste betting uten bruk av egne kroner og ører. Kampanjer som Level Up er også med på å gjøre spill til en morsommere affære. Litt variasjon i hva man spiller, samtidig som en kan vinne både gratisspill og -spinn.

Image24-img

FÅ UNIBET BONUS INN PÅ SPILLERKONTO

Bonuser hos Unibet må som regel aktiveres inne på spillerkontoen. Hvilke bonuser som er aktive finnes alltid inne på kontoen. Har bonusen innskuddskrav, står den som ventende til du har møtt dette. Deretter vises midlene på spillerkontoen som bonuspenger. Når man har fullført omsetningskravene, legges pengene inn på en kontantsaldo. Alt som ligger inne her kan brukes når du skal tippe. Alt skjer automatisk, og det er ingen bonuskoder eller annet du må passe på.

Image25-img

Enkelte bonuser kommer uten omsetningskrav, mens andre har. Det er derfor viktig at en leser vilkårene for hver bonus. Man må, for eksempel, sette inn minst 100 kr for at innskuddsbonusen skal aktiveres. Bonusene kan benyttes på alle Unibets spill og odds. Men, dette er ikke mulig for enkelte bonuser spesielt tilpasset Unibet Odds. Odds Boost er et eksempel på bonus som kun kan benyttes i betting.

Unibet bonus kommer med en tidsbegrensing for hvor lenge den er aktiv. Noen bonuser er ikke aktive lengre etter 30 dager, mens andre er aktive i opptil 60 dager. Pass derfor på at eventuelle omsetningskrav er oppfylt innen tidsfristen, slik at bonusen ikke går tapt. I utgangspunktet er ikke dette noe problem, men om en har flere bonuser stående som aktiv kan det være fort å glemme av. Gå ikke glipp av gratis spill!

OFTE STILTE SPØRSMÅL OG SVAR OM UNIBET BONUS

 • KAN MAN AKTIVERE SAMME BONUS FLERE GANGER?

  Enkelte bonuser kan benyttes flere ganger, mens andre er et engangstilbud.
 • HVA BETYR DET AT BONUS HAR OMSETNINGSKRAV?

  Omsetningskrav betyr at en må satse bonusen et bestemt antall ganger før du eventuelt kan be om uttak.
 • KAN MAN BRUKE BONUSKODER HOS UNIBET?

  Unibet har ikke noen form for bonuskoder.
 • HVORFOR KAN MAN FÅ GRATISSPINN FOR CASINO HOS UNIBET?

  Gratisspinn er en bonus som gir Unibets kunder en mulighet til å få teste ut andre spill, om de ønsker. Det uten å måtte bruke egne penger.
 • HAR UNIBET ODDS VELKOMSTBONUS?

  Ja, det har de. Det finnes tre forskjellige bonuser som nye kunder kan velge blant.
 • KAN MAN SETTE EN SPILLERKONTO PÅ PAUSE?

  Ja, det er mulig. Under fanen “ansvarlig spilling” finnes en forklaring på hvordan dette gjøres.
 • ER DET MULIG Å MISTE EN BONUS?

  Man mister bonusen om ikke eventuelle omsetningskrav er innfridd innen tidsfristen. Derfor skal man alltid lese vilkårene for en bonus, slik at en er klar over både omsetningskrav og tidsfrist.