Hero7-img Hero7-img

OM UNIBET

Unibet har siden 1997 tilbudt spill og betting, og eies av velkjente Kindred Group. Det hele startet med at grunnleggeren Anders Ström ønsket å dele sin ekspertise innenfor spill og betting. Derfra har det gått slag i slag, og i dag er Unibet odds en av de mest brukte bettingsidene i en rekke land. Unibet odds tilbyr kundene mange forskjellige muligheter for betting på alt fra store sportsbegivenheter til hvem som vinner Oscar for beste skuespiller.
Image26-img

TRYGG OG ANSVARLIG BETTING PÅ UNIBET

Unibet odds har lisens for spill og betting fra Malta Gaming Authority (MGA), som har strenge regler for gaming og betting. Derfor kan man være trygg på at spillernes interesser er ivaretatt. I tillegg har Unibet odds en målsetning om ansvarlig spilling, og har gjennomført ulike tiltak for å sikre nye og eksisterende kunder. Dette har vært så bra utført at de også har mottatt priser for dette arbeidet.

Utmerket kundeservice er også et varemerke hos Unibet odds. Det er mulig å få hjelp både via live chat, e-post og telefon 24/7 året rundt. Den personlige informasjonen du gir til Unibet er kryptert, og er derfor ikke tilgjengelig for en tredjepart.

UNIBET ODDS HAR SPILLERNE I SENTRUM

Unibet har spilleren i sentrum, blant annet gjennom en kontinuerlig utvikling av egen plattform, slik at det skal være enklest mulig å bruke den. Det skal være enkelt å tippe, finne informasjon og mer til enten man bruker PC, nettbrett eller mobil.

Spillerne er også i sentrum om en tar en titt på de forskjellige bonusene man kan få fra Unibet. Eksisterende spillere har blant annet muligheten til forhøyede odds gjennom Odds Boost, og nye spillere kan velge mellom forskjellige velkomstbonuser. Det er til og med mulig å spille risikofritt med Unibets risikofritt spill, taper du dekker Unibet odds tapet.